Yield | |
---|---|
Zdroj | https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a35131769/vegan-ramen/ |
Prep time | 1 hodina, 20 minuty |
Čas vaření | 20 minuty |
Total time | 1 hodina, 40 minuty |
Velké ramen přichází v mnoha tvarech, velikostech a příchutích, ale je nejvíce obyčejně známý jako bohatá, krémová, vepřová verze. Tato zcela veganská verze používá vrstvy umami-balené chuti napodobovat hloubku složitosti tradiční ramen, a edamame pro protein podporu. Jako bonus, pokud můžete multitasking, to vše přijde dohromady asi za hodinu, což je ideální weeknight go-to.
Vytváření vrstev
Tento recept je v podstatě děrovaný-up zeleninový vývar s dokonale vařené nudle a pečené zeleniny, ale existuje spousta příležitostí snadno přidat další chuť. Zeleninový vývar je obohacen aromatickou zeleninou a kombu, sušenou mořskou řasou. Sušené kombu lze snadno nalézt na asijské potraviny v blízkosti jiných sušených zeleniny. Čím více bílých, práškových věcí na povrchu, tím lépe. Bílé práškové věci je to, co bude dělat náš vývar chuť obzvláště báječný. Jak kombu vyschne, voda se odpařuje a zanechává za sebou práškové, glutamické umami, vytváří bohatou hloubku chuti pro vývar v krátkém čase.
Další vrstva chuti pochází z pečené zeleniny. Pražení je skvělý způsob, jak získat koncentrovanou, hlubokou chuť z čerstvé zeleniny. Rychlý hod v slané červené miso pasty, česneku a zázvoru bude podporovat zhnědnutí a přidat další vrstvu klasické ramen chuť. Pražení je také skvělý způsob, jak vařit relativně ručně, což vám ušetří ještě více času.
Poslední vrstva je nezobchodovatelná. Slaná sójová omáčka vyvážená sladkým, štiplavým mirinem je to poslední, co potřebujete k završku této teplé zemité, usrkávající nudlové mísy.
VYTVOŘTE VÝVAR:
MAKE PEČENÉ MISO VEGETARIÁNI:
SESTAVIT:
Veganský ramen s pečenou červenou miso zeleninou
Velké ramen přichází v mnoha tvarech, velikostech a příchutích, ale je nejvíce obyčejně známý jako bohatá, krémová, vepřová verze. Tato zcela veganská verze používá vrstvy umami-balené chuti napodobovat hloubku složitosti tradiční ramen, a edamame pro protein podporu. Jako bonus, pokud můžete multitasking, to vše přijde dohromady asi za hodinu, což je ideální weeknight go-to.
Vytváření vrstev
Tento recept je v podstatě děrovaný-up zeleninový vývar s dokonale vařené nudle a pečené zeleniny, ale existuje spousta příležitostí snadno přidat další chuť. Zeleninový vývar je obohacen aromatickou zeleninou a kombu, sušenou mořskou řasou. Sušené kombu lze snadno nalézt na asijské potraviny v blízkosti jiných sušených zeleniny. Čím více bílých, práškových věcí na povrchu, tím lépe. Bílé práškové věci je to, co bude dělat náš vývar chuť obzvláště báječný. Jak kombu vyschne, voda se odpařuje a zanechává za sebou práškové, glutamické umami, vytváří bohatou hloubku chuti pro vývar v krátkém čase.
Další vrstva chuti pochází z pečené zeleniny. Pražení je skvělý způsob, jak získat koncentrovanou, hlubokou chuť z čerstvé zeleniny. Rychlý hod v slané červené miso pasty, česneku a zázvoru bude podporovat zhnědnutí a přidat další vrstvu klasické ramen chuť. Pražení je také skvělý způsob, jak vařit relativně ručně, což vám ušetří ještě více času.
Poslední vrstva je nezobchodovatelná. Slaná sójová omáčka vyvážená sladkým, štiplavým mirinem je to poslední, co potřebujete k završku této teplé zemité, usrkávající nudlové mísy.
Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer